IndeksIndeks  portalportal  FAQFAQ  PencarianPencarian  AnggotaAnggota  GroupGroup  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin    

Share | 
 

 [Testimoni] Admin iku yok opo ker???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3  Next
PengirimMessage
Tamu
Tamu



PostSubyek: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 9:43 am

Bosen moco trit Jipang, Chiw, NISAK yang sudah ngalor ngidul saiki ayas mencoba mbuka trit anyar..

Admin Kita alias bos Yudi iku gimana ker??
Kembali Ke Atas Go down
maldani
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1133
Join date : 12.07.08
Age : 29
Lokasi : AS_5_LANK

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 10:14 am

admin iku koyok administrator........ seneng seneng seneng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.areamanisti.wordpress.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 10:28 am

Menurutku Sam Yudi iku

1. Perhatian nang anak buahe ...contoh
a. biyen rencana ngalor ngidul nggawe soak Aremaisme..akhire sam yudi dadi fasilitator
b. pas Kopdar opo janjian sam yudi mesti teko pertama, contoh janjian ndik Aquanos, opo nonton Bareng

2. Wajahe lucu..aku eling koncoku SMP biyen

wes ngunu ae..liyane sek mikir
Kembali Ke Atas Go down
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 10:34 am

yudi iku gendut......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
maldani
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1133
Join date : 12.07.08
Age : 29
Lokasi : AS_5_LANK

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 10:34 am

hhhmmmm

koyok opo yoooh....

aq dewe ae durung ngerti..... bingung bingung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.areamanisti.wordpress.com
rey AremaniA Pandaan
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 3639
Join date : 24.06.08
Lokasi : Pandaan tpi idreg ndek Ngalam

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 10:50 am

Admin endi iki? 1 opo 2?
lek admin 1
> mengong
> lemu
> jarang posting sibuk paling
> Wes tau turu karo aku
> ojok lali nggowo kamera e

goyang

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
yanu_aremaniajombang
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1175
Join date : 13.08.08
Age : 29
Lokasi : watumujur mburine stadion unibraw

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 1:11 pm

sam yudi iku ngupil ransum nang wetenge akeh, dadi awak dewe mene lha nek tour2 ga kekurangan panganan bagoosss

kesetiakawanane dan sosiale apik....

tapi sam yudi saiki wes ga sedih di jarahi ransume soale wes ono juniore yo iku glemboh golong
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
maldani
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1133
Join date : 12.07.08
Age : 29
Lokasi : AS_5_LANK

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 1:22 pm

jiakakaka..... golong
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.areamanisti.wordpress.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 1:27 pm

Ternyata wes duwe junior
Kembali Ke Atas Go down
JC_MORENO
PEMAIN AREMA LEGENDARIS
PEMAIN AREMA LEGENDARIS


Jumlah posting : 773
Join date : 11.07.08
Lokasi : Toilet Terminal

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 1:39 pm

sementara no comment sik
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 6:13 pm

yudi ta ... arek senengane ngomong "tak kopas trus tak kandakakno ojobmu"
Kembali Ke Atas Go down
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Fri Sep 19, 2008 9:09 pm

Yudi iku....


areke gampang binung...

gendut, lucu.

arek forum kedua sing ketemu ambek ayas setelah NoLab...


mesti nggowo kamera. awas kon sampek gak gowo, tak pentung kon!


siul siul siul

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
N15AK
AKADEMI AREMA TAHUN PERTAMA
AKADEMI AREMA TAHUN PERTAMA


Jumlah posting : 133
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 8:22 am

Pas Kenalan kok Pernah Kos Nang Omahe BUDE KU ndek Pandaan.........
"Jarene Dunia iki Sempit Yo SAM..........GUNDULmu Iku YUD, Malang Suroboyo Gak Teko2, Adapesan Rontom nang BOYOK REMEK....."

_____________________________________________________
Mugo2 ae Gak Pernah NGEMPLANG Mbayar Kos e :ngikik:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 10:05 am

rey AremaniA Pandaan wrote:
Admin endi iki? 1 opo 2?
lek admin 1
> mengong
> lemu
> jarang posting sibuk paling
> Wes tau turu karo aku
> ojok lali nggowo kamera e

goyang


waduh rey...mari erik saiki yudi...mari ngene sopo maneh sing kate kon jak kelon
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
rey AremaniA Pandaan
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 3639
Join date : 24.06.08
Lokasi : Pandaan tpi idreg ndek Ngalam

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 11:14 am

sek sek sek

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aremania_Makassar Bro
AKADEMI AREMA JUNIOR
AKADEMI AREMA JUNIOR


Jumlah posting : 209
Join date : 06.09.08

PostSubyek: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 11:14 am

rey AremaniA Pandaan wrote:
Admin endi iki? 1 opo 2?
lek admin 1
> mengong
> lemu
> jarang posting sibuk paling
> Wes tau turu karo aku
> ojok lali nggowo kamera e

goyang

yaolo mon....aku semakin yakin lek awakmu seneng nganal...<wes suwe gak ono seng ngomong kata homo jarno ae..gak apik>

dadi awakmu yo di poto pas wayah main ambek yudi mon?...
ambek action2 ngono mon..
koyok opo mon action mu lek niam...age le ..age le..koyok opo..

*mbalik ke tujuan semula*

Sam yudi iku senengane lek telp aku ngiming2i aku ambek suasane kumpul2 ndek malang. aku maleh pingin helom ae..
terus lek telp senengane mek muni halo2 tok terus di pateni..bikin bingung ae malehan..tak kiro eror tapi ancene wonge <yudi> dewe seng eror..
untuk sementara iku ae sek...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
yanu_aremaniajombang
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1175
Join date : 13.08.08
Age : 29
Lokasi : watumujur mburine stadion unibraw

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 11:58 am

Aremania_Makassar Bro wrote:
rey AremaniA Pandaan wrote:
Admin endi iki? 1 opo 2?
lek admin 1
> mengong
> lemu
> jarang posting sibuk paling
> Wes tau turu karo aku
> ojok lali nggowo kamera e

goyang

yaolo mon....aku semakin yakin lek awakmu seneng nganal...<wes suwe gak ono seng ngomong kata homo jarno ae..gak apik>

dadi awakmu yo di poto pas wayah main ambek yudi mon?...
ambek action2 ngono mon..
koyok opo mon action mu lek niam...age le ..age le..koyok opo..

*mbalik ke tujuan semula*

Sam yudi iku senengane lek telp aku ngiming2i aku ambek suasane kumpul2 ndek malang. aku maleh pingin helom ae..
terus lek telp senengane mek muni halo2 tok terus di pateni..bikin bingung ae malehan..tak kiro eror tapi ancene wonge <yudi> dewe seng eror..
untuk sementara iku ae sek...



dari perkataan suga yg aku garis bawahi tebal, bisa di ambil kesimpulan ternyata sam yudi bermain di belakang ama suga(telponan hot), ojok2 ojok2
ta kandakno dian lho sam yud hohoho hohoho
:ngikik: :ngikik:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aremania_Makassar Bro
AKADEMI AREMA JUNIOR
AKADEMI AREMA JUNIOR


Jumlah posting : 209
Join date : 06.09.08

PostSubyek: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 12:23 pm

ngeres tok pikirane yanu iki..
jangan2 yanu dewe seng seneng nganal....
wes ngakuae yan..ojo mek kancane tok seng di curigai..paling awakmu seng wes terbukti... siul siul siul siul
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
yanu_aremaniajombang
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1175
Join date : 13.08.08
Age : 29
Lokasi : watumujur mburine stadion unibraw

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 12:39 pm

astopilo astopilo
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lion shadow
Admin
Admin


Jumlah posting : 1111
Join date : 24.06.08
Lokasi : kota penghasil panda

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 12:46 pm

heheheheh aneh 2 ae arek 2 iki ( akhire aku kenek padahal wes nylimur )

hmm aku iku arek e
1 lemu ( padahal sexy lhoo)
2 mengong ( wah iki aku ga koyo 2 ngunu lhooo aku lhooo sweeet)
3 seneng mlaku 2 (cek kuru )
4 seneng mangan ( mangan ku padahal mek titik heran osi lemu ngene )
5 seneng nongkrong nang pinggiri kali (nek pas mancing)
6 seneng poool karo dian ( satu 2 nya orang yang ngomong aku paling ngganteng )
7 seneng mbolos kerjo
8 seneng membantu orangtua teman soaudara ujub dan semuanya yang mengaku mahluk hidup

wes iku paling sing osi tak jelasno saat ini

sek tak turu disek ngupil ngupil ngupil ngupil ngupil

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ongisnade.friendhood.net
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 3:20 pm

fly_with_me_please wrote:
heheheheh aneh 2 ae arek 2 iki ( akhire aku kenek padahal wes nylimur )

hmm aku iku arek e
1 lemu ( padahal obesitas lhoo)
2 mengong ( wah iki pas banget)
3 seneng mlaku 2 (soale gak duwe duwek gawe numpak mikrolet )
4 seneng mangan ( sampek panganane tonggone yo disikat )
5 seneng nongkrong nang pinggiri kali (nek pas ngising)
6 seneng poool karo dian ( satu 2 nya orang yang ngomong aku paling jeilteng)
7 seneng mbolos kerjo (gak heran)
8 seneng membantu orangtua teman soaudara ujub dan semuanya yang mengaku mahluk hidup (sayang e koen duduk makhluk hidup)

wes iku paling sing osi tak jelasno saat ini

sek tak turu disek ngupil ngupil ngupil ngupil ngupil
Kembali Ke Atas Go down
maldani
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1133
Join date : 12.07.08
Age : 29
Lokasi : AS_5_LANK

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 3:32 pm

nggk ngerti admin e blas iki.....

cz admin e nggk jelas...... siul

admin 1 = ?
admin 2 = ?

sing bener iki sing endi admin asli e...... marah marah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.areamanisti.wordpress.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 3:35 pm

maldani wrote:
nggk ngerti admin e blas iki.....

cz admin e nggk jelas...... siul

admin 1 = ?
admin 2 = ?

sing bener iki sing endi admin asli e...... marah marah

ayas admin 2 ... yudi admin 1 ....
Kembali Ke Atas Go down
adike_wondo TM
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 987
Join date : 12.09.08
Lokasi : PAPUA BARAT

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 3:37 pm

motor ngamuk2
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
maldani
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1133
Join date : 12.07.08
Age : 29
Lokasi : AS_5_LANK

PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   Sat Sep 20, 2008 3:42 pm

ayas usul dadi admin sing no 3


tp



admin peringkat bawah siul nggk peringkat atas.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.areamanisti.wordpress.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: [Testimoni] Admin iku yok opo ker???   

Kembali Ke Atas Go down
 
[Testimoni] Admin iku yok opo ker???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 3Pilih halaman : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: LOUNGE ROOMS :: GUYON AND ITIK 2 AN-
Navigasi: