IndeksIndeks  portalportal  FAQFAQ  PencarianPencarian  AnggotaAnggota  GroupGroup  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin    

Share | 
 

 [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
PengirimMessage
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Tue Sep 09, 2008 8:49 pm

KAMPES wrote:
glemboh wrote:
daniel soengkono wrote:
dwi andy susanto iku gaya...
lek telpon2an koro chiw nggae boso endonesaan
tapi lek nang kampes karo glemboh boso jowoan
mbok yo sing adil oglek


yo wes biasa ae...

dwi andy susanto iku gae boso endonasua ben oleh perhatian teko chiw....

kabur kabur kabur kabur kabur kabur

iki berita anyar ta mboh... ngakakk ngakakk

sek lapo koen ngakak sek
Kembali Ke Atas Go down
marckabanth
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 929
Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Wed Sep 10, 2008 11:41 pm

sepurane lek onok sing ngomong forum iki akeh KOPAS tok, sepurane maneh aku mek isone ngono tok, bukane gak kreatif, tapi lek pancen gelem kreatif GANTENONO AKU DADI ADMIN trus blusukan golek berita>>>>iki logate koq koyok mpok MInah ndek Bajaj Bajuri diluk2 maaf rokok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
siumania
PEMAIN U 19
PEMAIN U 19
avatar

Jumlah posting : 461
Join date : 18.07.08
Age : 40
Lokasi : Malang

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 12:41 am

marckabanth wrote:
sepurane lek onok sing ngomong forum iki akeh KOPAS tok, sepurane maneh aku mek isone ngono tok, bukane gak kreatif, tapi lek pancen gelem kreatif GANTENONO AKU DADI ADMIN trus blusukan golek berita>>>>iki logate koq koyok mpok MInah ndek Bajaj Bajuri diluk2 maaf rokok

mbuh saiki Jipank kok rodo snsitif yo....?
opo kiro2 pengaruh atine sing kasmaran?
isin1 isin1 lop demam jangan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://siumania.blogspot.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 4:02 am

siumania wrote:
marckabanth wrote:
sepurane lek onok sing ngomong forum iki akeh KOPAS tok, sepurane maneh aku mek isone ngono tok, bukane gak kreatif, tapi lek pancen gelem kreatif GANTENONO AKU DADI ADMIN trus blusukan golek berita>>>>iki logate koq koyok mpok MInah ndek Bajaj Bajuri diluk2 maaf rokok

mbuh saiki Jipank kok rodo snsitif yo....?
opo kiro2 pengaruh atine sing kasmaran?
isin1 isin1 lop demam jangan

gak ngono sam dul .. gundul ... ndek trit sebelah kan onok sing ngomong, forum iki kopas tok isine, yo otomatis aku tersungging, lha aku ndek kene, iyo lek nang ngalam iso blusukan dewe golek berita, yo sementara ndek kene aku kopas berita tekan endi2, sing penting beritane apdet, iso diwoco gawe aremania kabeh ... tapi koq yo onok ae sing ngomong ngono iku ..... aku gak perlu ngomongno sopo iku sing jelas arek e yo dadi member ndek kene, yo nggak NDRIK !
Kembali Ke Atas Go down
N15AK
AKADEMI AREMA TAHUN PERTAMA
AKADEMI AREMA TAHUN PERTAMA
avatar

Jumlah posting : 133
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 8:39 am

Indy wrote:

gak ngono sam dul .. gundul ... ndek trit sebelah kan onok sing ngomong, forum iki kopas tok isine, yo otomatis aku tersungging, lha aku ndek kene, iyo lek nang ngalam iso blusukan dewe golek berita, yo sementara ndek kene aku kopas berita tekan endi2, sing penting beritane apdet, iso diwoco gawe aremania kabeh ... tapi koq yo onok ae sing ngomong ngono iku ..... aku gak perlu ngomongno sopo iku sing jelas arek e yo dadi member ndek kene, yo nggak NDRIK !

GAK
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
siumania
PEMAIN U 19
PEMAIN U 19
avatar

Jumlah posting : 461
Join date : 18.07.08
Age : 40
Lokasi : Malang

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 8:50 am

Indy wrote:
siumania wrote:
marckabanth wrote:
sepurane lek onok sing ngomong forum iki akeh KOPAS tok, sepurane maneh aku mek isone ngono tok, bukane gak kreatif, tapi lek pancen gelem kreatif GANTENONO AKU DADI ADMIN trus blusukan golek berita>>>>iki logate koq koyok mpok MInah ndek Bajaj Bajuri diluk2 maaf rokok

mbuh saiki Jipank kok rodo snsitif yo....?
opo kiro2 pengaruh atine sing kasmaran?
isin1 isin1 lop demam jangan

gak ngono sam dul .. gundul ... ndek trit sebelah kan onok sing ngomong, forum iki kopas tok isine, yo otomatis aku tersungging, lha aku ndek kene, iyo lek nang ngalam iso blusukan dewe golek berita, yo sementara ndek kene aku kopas berita tekan endi2, sing penting beritane apdet, iso diwoco gawe aremania kabeh ... tapi koq yo onok ae sing ngomong ngono iku ..... aku gak perlu ngomongno sopo iku sing jelas arek e yo dadi member ndek kene, yo nggak NDRIK !

ngono ae dipikir.....
huhuhu huhuhu huhuhu huek huek

yo embuh yo embuh

lek kabeh lambene arek2 mbok turuti.... remek Rek!!!
dadi strez
la wong tujuane nggawe dulinan ngene iki lak gawe ngakakk ngakakk
ojo digawe bingung iso2 ngamuk2 trus demam akhire bengep dadi ketam awakmu urip ndhik baka

lha arek2 sing mbok tinggal... maleh hore ngakakk siul nakam rokok

mosok kate astopilo

gak yo....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://siumania.blogspot.com
ian_se
ANAK SSB SENIOR
ANAK SSB SENIOR
avatar

Jumlah posting : 87
Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 9:02 am

Jipang iku bukane jenenge panganan sing teko' ketan iku ta...


sorry bos le' ono sing tersinggung.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
marckabanth
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 929
Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 12:25 pm

siumania wrote:
Indy wrote:
siumania wrote:
marckabanth wrote:
sepurane lek onok sing ngomong forum iki akeh KOPAS tok, sepurane maneh aku mek isone ngono tok, bukane gak kreatif, tapi lek pancen gelem kreatif GANTENONO AKU DADI ADMIN trus blusukan golek berita>>>>iki logate koq koyok mpok MInah ndek Bajaj Bajuri diluk2 maaf rokok

mbuh saiki Jipank kok rodo snsitif yo....?
opo kiro2 pengaruh atine sing kasmaran?
isin1 isin1 lop demam jangan

gak ngono sam dul .. gundul ... ndek trit sebelah kan onok sing ngomong, forum iki kopas tok isine, yo otomatis aku tersungging, lha aku ndek kene, iyo lek nang ngalam iso blusukan dewe golek berita, yo sementara ndek kene aku kopas berita tekan endi2, sing penting beritane apdet, iso diwoco gawe aremania kabeh ... tapi koq yo onok ae sing ngomong ngono iku ..... aku gak perlu ngomongno sopo iku sing jelas arek e yo dadi member ndek kene, yo nggak NDRIK !

ngono ae dipikir.....
huhuhu huhuhu huhuhu huek huek

yo embuh yo embuh

lek kabeh lambene arek2 mbok turuti.... remek Rek!!!
dadi strez
la wong tujuane nggawe dulinan ngene iki lak gawe ngakakk ngakakk
ojo digawe bingung iso2 ngamuk2 trus demam akhire bengep dadi ketam awakmu urip ndhik baka

lha arek2 sing mbok tinggal... maleh hore ngakakk siul nakam rokok

mosok kate astopilo

gak yo....



wah sam lek ndelok postingane opo gak ublem ndek tirit kusus icon...yo gak pak ngatemin siul
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miss ngatimin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 6:59 pm

siji meneh tentang Jipang...


areke iki sengsitit...


siul

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
marckabanth
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 929
Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 11, 2008 11:42 pm

chiw wrote:
siji meneh tentang Jipang...


areke iki sengsitit...


siul


opomaneh lek tanggal tuwek ngene.........bingung ate ngedum thr e siul
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
aremania samuraix
PEMAIN AREMA STARTER
PEMAIN AREMA STARTER
avatar

Jumlah posting : 686
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Fri Sep 12, 2008 2:30 am

jipang iku a ......
areknya wuapik, ngguanteng, kweerennnnn, ga ngamukan (wis pokok idola setiap wanyik wis)....
wis pokoknya sipp!!!

la berhubung wanyik nang kene onok'nya arek iku .......

yo ....... (ga eruh wis) siul
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miss ngatimin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Fri Sep 12, 2008 5:03 pm

marckabanth wrote:
chiw wrote:
siji meneh tentang Jipang...


areke iki sengsitit...


siul


opomaneh lek tanggal tuwek ngene.........bingung ate ngedum thr e siul


waduh... ayas gak itreng iki malahan...

ayas gak tau oleh THR jeh...

melas melas melas

Ban, umak mesti oleh THR teko Jipank tah, kok itreng?

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
marckabanth
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 929
Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Fri Sep 12, 2008 8:56 pm

chiw wrote:
marckabanth wrote:
chiw wrote:
siji meneh tentang Jipang...


areke iki sengsitit...


siul


opomaneh lek tanggal tuwek ngene.........bingung ate ngedum thr e siul


waduh... ayas gak itreng iki malahan...

ayas gak tau oleh THR jeh...

melas melas melas

Ban, umak mesti oleh THR teko Jipank tah, kok itreng?


yo mesto ti.......ti (btw phank suwun yo) siul
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Fri Sep 12, 2008 9:43 pm

marckabanth wrote:
chiw wrote:
marckabanth wrote:
chiw wrote:
siji meneh tentang Jipang...


areke iki sengsitit...


siul


opomaneh lek tanggal tuwek ngene.........bingung ate ngedum thr e siul


waduh... ayas gak itreng iki malahan...

ayas gak tau oleh THR jeh...

melas melas melas

Ban, umak mesti oleh THR teko Jipank tah, kok itreng?


yo mesto ti.......ti (btw phank suwun yo) siul

iku guduk THR ndeng, iku tak silihi, mbalek 200 % ulan ngarep
Kembali Ke Atas Go down
miss ngatimin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Sat Sep 13, 2008 2:14 pm

melas melas melas


Jipang elekkk!!!

matamuuuu matamuuuu matamuuuu

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Sat Sep 13, 2008 2:40 pm

lpo wi ngamuk??gak dikei jatah ta?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
Arekilang
ANAK SSB SENIOR
ANAK SSB SENIOR
avatar

Jumlah posting : 93
Join date : 25.07.08
Age : 29
Lokasi : Nukus

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Tue Sep 16, 2008 3:56 pm

ga lanek pisan karo arek iki....


tapi seng jelas arek iki narsis ... polll wes ...... mentok jedug wes.....




ngupil ngupil ngupil ngupil ngupil ngupil
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://carresa.co.cc/
miss ngatimin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Tue Sep 16, 2008 7:08 pm

Wonge saiki wes ganok...
ben istirahat dengan tenang wes...


siul siul siul

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
siumania
PEMAIN U 19
PEMAIN U 19
avatar

Jumlah posting : 461
Join date : 18.07.08
Age : 40
Lokasi : Malang

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Tue Sep 16, 2008 9:45 pm

Jipank minggat nandi?
ojok2 nggolek sangu tambahan gawe mulih riyoyoan ta?
Nguli ndik Jepang....
Sa'aken'ne arek iku rek!!!
PAngk, ga usah nekat mulih....
Ciwi tetep setia kok!!!
Wi, janjio tetep setia cek tenang arek iku, gak gopoh!!!
Ker ciwi ojok digudoi, ngkok Jipank cemburu, njaluk mulih, padahal utange gawe budal nang nipon durung lunas.
bling bling bling
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://siumania.blogspot.com
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Wed Sep 17, 2008 9:11 am

chiw wrote:
Wonge saiki wes ganok...
ben istirahat dengan tenang wes...


siul siul siul


semoga diterima di sisinya.... yAllh yAllh yAllh yAllh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
miss ngatimin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Wed Sep 17, 2008 6:55 pm

siumania wrote:
Jipank minggat nandi?
ojok2 nggolek sangu tambahan gawe mulih riyoyoan ta?
Nguli ndik Jepang....
Sa'aken'ne arek iku rek!!!
PAngk, ga usah nekat mulih....
Ciwi tetep setia kok!!!
Wi, janjio tetep setia cek tenang arek iku, gak gopoh!!!
Ker ciwi ojok digudoi, ngkok Jipank cemburu, njaluk mulih, padahal utange gawe budal nang nipon durung lunas.
bling bling bling

wadah... iki sing soro...

dikon janji setia iku gampang sam...
ngelakonine sing wangel...
podo ambek samuri...
dikon janji ndelok bareng iku gampang sam...
ngelakonine sing angel...

siul siul siul

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 18, 2008 5:50 pm

jipank iku seng endi seh arek e ... siul
Kembali Ke Atas Go down
glemboh
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 1459
Join date : 15.07.08
Lokasi : .:PANJEN:.

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Thu Sep 18, 2008 7:25 pm

tom_mad wrote:
chiw wrote:
Wonge saiki wes ganok...
ben istirahat dengan tenang wes...


siul siul siul


semoga diterima di sisinya.... yAllh yAllh yAllh yAllh


amin............. yAllh yAllh yAllh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
aremania samuraix
PEMAIN AREMA STARTER
PEMAIN AREMA STARTER
avatar

Jumlah posting : 686
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Fri Sep 19, 2008 12:10 am

chiw wrote:
siumania wrote:
Jipank minggat nandi?
ojok2 nggolek sangu tambahan gawe mulih riyoyoan ta?
Nguli ndik Jepang....
Sa'aken'ne arek iku rek!!!
PAngk, ga usah nekat mulih....
Ciwi tetep setia kok!!!
Wi, janjio tetep setia cek tenang arek iku, gak gopoh!!!
Ker ciwi ojok digudoi, ngkok Jipank cemburu, njaluk mulih, padahal utange gawe budal nang nipon durung lunas.
bling bling bling

wadah... iki sing soro...

dikon janji setia iku gampang sam...
ngelakonine sing wangel...
podo ambek samuri...
dikon janji ndelok bareng iku gampang sam...
ngelakonine sing angel...

siul siul siul

telek, lapo aku disngkut pautno ambek masalahe jipang.... demam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   Fri Sep 19, 2008 3:46 am

aremania samuraix wrote:

telek, lapo aku disngkut pautno ambek masalahe jipang.... demam

soale koen elek siul
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: [TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?   

Kembali Ke Atas Go down
 
[TESTIMONI] Ker, Jipang iku koyok opo seee?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 6 dari 7Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: LOUNGE ROOMS :: GUYON AND ITIK 2 AN-
Navigasi: