IndeksIndeks  portalportal  FAQFAQ  PencarianPencarian  AnggotaAnggota  GroupGroup  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin    

Share | 
 

 [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Thu Aug 07, 2008 5:04 pm

Mat Pithi Numpak Pesawat

Iki crito soal pengalamane Mat Pithi waktu budal nang Jerman numpak
pesawat. Sekali sekali rek ndelok piala dunia secara langsung …… bosen
ndelok Liga Indonesia tok soale nek sing main Persebaya pasti akeh
tawurane timbang bal-balane. Oh iyo, kabeh pembicaraan nang cerito iki
asline nggae bahasa Inggris, cumak wis diterjemahno ambek penulis nang
boso Suroboyoan cek sampeyan2 ngerti kabeh.

Critane Mat Pithi milih numpak Singapore Airlines. Soale masio tikete
rodok larang tapi krungu2 pelayanane SQ iku jare sing terbaik sak dunia,
pesawate generasi anyar kabeh, fasilitase canggih, panganane yo enak,
trus sing penting pramugarine ayu2 & dukur2 (maksute rok'e sing dukur).

Tiba'e bener …… perjalanan mulai teko Juanda sampek meh tekan Jerman gak
tau sepi teko panganan. Begitu juga ngombe. Pokok'e nek ketok gelase
penumpang isine kari sitik ambek pramugari langsung ditawari nambah utowo
ganti pesen liyane. Mat Pithi wetenge sampek kuwarek'en gara2 terus
terusan mangan & ngombe. Mari mangan steak unto, ngombe jus strawberry.
Trus nambah kopi susu, pesen burger salmon ambek wedang jahe, nambah
tuak, es tebu akhire pesen kupang & es degan.. Iku ae dhe'e jik pingin
pesen lorjuk & rambak katak digae camilan, saking gak onok. Jare
pramugarine ngene "Nek pesen panganan sing iku nango Kenjeran ae Cak, ojo
ndik kene". Gendeng pancen Mat Pithi ... pesawat dianggep koyok warung
ae. Akibate yo wis mesti, durung sampek tekan Jerman Mat Pithi wis
kebelet ………

Mat Pithi langsung mlayu nang toilet. Ndilalah pas tekan kono, toilet
lanange onok uwonge. Mat Pithi bingung, raine mulai pucet karena
ngempet, kringete mulai metu sak jagung jagung. Pramugarine mesakno
ndelok Mat Pithi koyok ngono akhire ngomong ngene "Yo wis Cak, sampeyan
nggaweo toilet cewek ae. Tapi ojok sampek mijet tombol2 sing onok ndik
njero yo. Pokok'e nek wis mari ngising ndang siramen trus metuo".
Pramugarine terpaksa ngijinno Mat Pithi mlebu toilet cewek. Pikire ngene
"Timbang wong iku kebobolan nang karpet, engko yo aku dewe sing repot
ngepel"

Mat Pithi nang njero toilet cewek. Lego wis …. mari ngising & nguyuh. Lha
nang kono dhe'e pancen ndelok akeh tombol2 sing onok tulisane WW , WA ,
PP & ATR. Dasare arek Suroboyo, Mat Pithi tambah penasaran tombol2 iku
digae opo ae, trus opo'o dhe'e kok dilarang mijet tombol2 iku ambek
pramugarine. Ilmu kebone mulai metu. Kebo iku nek disurung sungune lak
malah nyurung ta. Podho ambek Mat Pithi, nek dilarang malah koyok
dikongkon.

Mat Pithi mulai ati2 nyoba mijet tombol WW...... langsung srooooootttt…
metu banyu anget nyemprot silite. "Oh, tiba'e iki artine Warm Water digae
cewok … wah, enak'e rek toilet cewek" batine Mat Pithi.

Mat Pithi tambah penasaran .. dhe'e nyoba mijet tombol liyane. Mat Pithi
mijet tombol WA … whuuuussss …..langsung metu udara anget digae
pengering. "Mmm.. tiba'e WA iki artine Warm Air. Mangkane wong wedok cik
betahe suwi nang njero tiolet, lha wong fasilitase koyok ngene"

Terus Mat Pithi mijet tombol PP. Langsung metu bantalane wedak (Powder
Puff) medak'i silite sing wis garing. Mat Pithi tambah kagum campur
nggumun, tapi yo kudu ngguyu ... "Hahahaha... . taek .. taek, lek nang
Suroboyo umume sing diwedak'i iku lak rai ta. Kok nang kene silit barang
diwedak'i"

Mat Pithi sing tambah penasaran akhire gak ragu ragu maneh mijet tombol
ATR …………
Grobyaaakkk. .. Mat Pithi tibo jempalitan teko toilet, awak'e glocoran
getih .....Mat Pithi semaput, dunia koyok dadi peteng.. Pas sadar Mat
Pithi wis turu nang kasure rumah sakit, onok selang infus mancep nang
tangan tengene, nang sebelahe onok alat monitoring detak jantung. Mat
Pithi bingung puoll … Dhe'e takon nang perawat sing jogo "Sus, yok opo
critane kok aku iso sampek diopname nang rumah sakit, padahal maune kan
nang njero toilet pesawat".

Perawat iku mau terus nerangno … "Ngene Cak…. nurut hasil investigasine
kru pesawat, waktu iku sampeyan mlebu toilet cewek, trus mijet tombol
ATR. Padahal tombol iku artine kan Automatic Tampon Removal, fungsine
digawe nyopot tampon secara otomatis. Sampeyan ngerti gak .. tampon iku
lak pembalut wanita sing bentuk'e batangan, trus dilebokno nang "anune"
cewek. Akibate lek sing nggawe wong lanang yo ngene iki, manuk sampeyan
ketarik alat iku sampek brodol sak jembut-jembute !!!".

"@#%#%*9$*@# , duobol, kirik, juamput, taek, asu" Mat Pithi misuh misuh
gak karuan nang njero ati.
"Trus yok opo iki Sus" saking bingunge Mat Pithi sampek gak eruh opo sing
arep ditakokno.
"Sampeyan gak usah kuatir Cak, kabeh biaya pengobatan ditanggung SQ
ditambah sampeyan oleh tiket gratis gae balik nang Suroboyo"
"Lha trus manukku ?"
"Tenang ae …. RS nang Jerman iki canggih2. Manuk sampeyan wis disambung
maneh dan jare tim dokter iso berfungsi normal koyok biyen"
"Hah, koyok biyen maneh??? lak cilik rek !!!!. Jancuuuuuuuuuukkk… .
ngerti ngono aku njaluk disambung ambek manuk'e jaran mumpung gratis"
khusus sing iki Mat Pithi ngomonge nggae boso suroboyoan.
"What did you say ???" jare sustere.

Oooalahh Mat .. Mat, nasibmu pancen apes. Tiwas adoh2 budhal nang Jerman,
entek duwit akeh, tiba'e tekan kono mlebu rumah sakit. Akhire Mat Pithi
mek iso ndelok bal-balan nang TVne rumah sakit. Lha nek cumak ngono ae
lak podho karo sing ndik Indonesia rek.


======================================================

adoooh... mendahne lorone reeek... ayas gak osi mbayangne...
:mabok1: :mabok1: :mabok1:

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
catybaby
AKADEMI AREMA JUNIOR
AKADEMI AREMA JUNIOR


Jumlah posting : 268
Join date : 01.08.08
Age : 29
Lokasi : ngalam-bintaro

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Thu Aug 07, 2008 6:03 pm

SADIS koen wi lek nggawe crito..

huek huek huek huek
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Thu Aug 07, 2008 6:19 pm

catybaby wrote:
SADIS koen wi lek nggawe crito..

huek huek huek huek

sadis yok opo seee...
bunuh bunuh bunuh

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
catybaby
AKADEMI AREMA JUNIOR
AKADEMI AREMA JUNIOR


Jumlah posting : 268
Join date : 01.08.08
Age : 29
Lokasi : ngalam-bintaro

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Thu Aug 07, 2008 6:20 pm

chiw wrote:
catybaby wrote:
SADIS koen wi lek nggawe crito..

huek huek huek huek

sadis yok opo seee...
bunuh bunuh bunuh

yo sadis.. trus te lapo koen..

ruyung bunuh ruyung bunuh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Thu Aug 07, 2008 6:26 pm

catybaby wrote:

yo sadis.. trus te lapo koen..

ruyung bunuh ruyung bunuh

jane ki sing ngomong koyok ngene aku Le...

ojok ojok ojok

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
rey AremaniA Pandaan
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 3639
Join date : 24.06.08
Lokasi : Pandaan tpi idreg ndek Ngalam

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Thu Aug 07, 2008 10:47 pm

golong golong golong golong

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dani_balsem
AKADEMI AREMA SENIOR
AKADEMI AREMA SENIOR


Jumlah posting : 342
Join date : 22.07.08
Lokasi : Bangka Island

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 8:54 am

Mari jogo bengi Muntiyadi mulih numpak taksi.
Timbangane sepi, Muntiyadi njawil supir taksine kate ngejak ngobrol.
Pas dijawil dhadhak supir taksine kuaget setengah mati. Saking kuagete,
sikile langsung mancal gas, montore langsung mencelat katene nyosop
warung.
Untunge, supire sik sempet ngincak rem, gak sidho nubruk. Muntiyadi
ambek supire podho pucete gak isok ambekan.
Pas wis tenang, Muntiyadi njaluk sepuro ambek takon nang supire opoko
dijawil ae kok kuaget.
Jare supire ”Ngene lho cak, aku sik tas pertama kali iki nyupir taksi, lha
sampeyan iku yo penumpangku sing pertama pisan.”
Muntiyadi bingung ”Lho mbiyen sampeyan kerjone opo, kok isok sampek
kagetan koyok ngene ?”
”Aku mbiyen yo nyupir pisan” jare supir taksine.
”Supir praoto tah ?” takok Muntiyadi. ”Supir montor jenasah . .”

ngguyuo yo..
saknone
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://dani.mobilecommlab.or.id
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 8:57 am

ngantuk ngantuk ngantuk ngantuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
dani_balsem
AKADEMI AREMA SENIOR
AKADEMI AREMA SENIOR


Jumlah posting : 342
Join date : 22.07.08
Lokasi : Bangka Island

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 9:14 am

cak lepo..

lek gak enak ngomong ae..
huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu
ruyung ruyung ruyung ruyung ruyung ruyung
tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak
keplek keplek keplek keplek keplek keplek keplek
:kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk:
huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu
ruyung ruyung ruyung ruyung ruyung ruyung
tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak
keplek keplek keplek keplek keplek keplek keplek
:kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk:
huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu huhuhu
ruyung ruyung ruyung ruyung ruyung ruyung
tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak
keplek keplek keplek keplek keplek keplek keplek
:kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk: :kpruk:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://dani.mobilecommlab.or.id
marckabanth
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 929
Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 10:00 am

chiw wrote:
catybaby wrote:
SADIS koen wi lek nggawe crito..

huek huek huek huek

sadis yok opo seee...
bunuh bunuh bunuh


wi...jenenge pramugari ambek sustere sopo? lek perlu no tilpune pisan piro??? lop
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 10:03 am

ngupil ngupil ngupil ngupil ngupil ngupil
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
aremania samuraix
PEMAIN AREMA STARTER
PEMAIN AREMA STARTER


Jumlah posting : 686
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 11:11 am

hihihii pancen mbakyu sitok iki...... golong golong golong
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
catybaby
AKADEMI AREMA JUNIOR
AKADEMI AREMA JUNIOR


Jumlah posting : 268
Join date : 01.08.08
Age : 29
Lokasi : ngalam-bintaro

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 11:25 am

chiw wrote:
catybaby wrote:

yo sadis.. trus te lapo koen..

ruyung bunuh ruyung bunuh

jane ki sing ngomong koyok ngene aku Le...

ojok ojok ojok

yo selak kesuwen lek nenteni awakmu..

makane, mending tak dhisiki ae..

hoho..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 1:02 pm

opo2an iki ker...
Kembali Ke Atas Go down
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 1:14 pm

golong

Ker... ati ati... lek numpak pesawat ojok sampek nang toilete Kodew, opomaneh sampek nekan tombol ATR

golong

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 1:30 pm

ngantuk ngantuk ngantuk ngantuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
Alan_Batavia
AKADEMI AREMA JUNIOR
AKADEMI AREMA JUNIOR


Jumlah posting : 243
Join date : 24.06.08
Lokasi : Blok_M

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 2:45 pm

chiw wrote:
Mat Pithi Numpak Pesawat


Mat Pithi nang njero toilet cewek. Lego wis …. mari ngising & nguyuh. Lha
nang kono dhe'e pancen ndelok akeh tombol2 sing onok tulisane WW , WA ,
PP & ATR. Dasare arek Suroboyo, Mat Pithi tambah penasaran tombol2 iku
digae opo ae, trus opo'o dhe'e kok dilarang mijet tombol2 iku ambek
pramugarine. Ilmu kebone mulai metu. Kebo iku nek disurung sungune lak
malah nyurung ta. Podho ambek Mat Pithi, nek dilarang malah koyok
dikongkon.

Mat Pithi mulai ati2 nyoba mijet tombol WW...... langsung srooooootttt…
metu banyu anget nyemprot silite. "Oh, tiba'e iki artine Warm Water digae
cewok … wah, enak'e rek toilet cewek" batine Mat Pithi.

Mat Pithi tambah penasaran .. dhe'e nyoba mijet tombol liyane. Mat Pithi
mijet tombol WA … whuuuussss …..langsung metu udara anget digae
pengering. "Mmm.. tiba'e WA iki artine Warm Air. Mangkane wong wedok cik
betahe suwi nang njero tiolet, lha wong fasilitase koyok ngene"

Terus Mat Pithi mijet tombol PP. Langsung metu bantalane wedak (Powder
Puff) medak'i silite sing wis garing. Mat Pithi tambah kagum campur
nggumun, tapi yo kudu ngguyu ... "Hahahaha... . taek .. taek, lek nang
Suroboyo umume sing diwedak'i iku lak rai ta. Kok nang kene silit barang
diwedak'i"

Mat Pithi sing tambah penasaran akhire gak ragu ragu maneh mijet tombol
ATR …………
Grobyaaakkk. .. Mat Pithi tibo jempalitan teko toilet, awak'e glocoran
getih .....Mat Pithi semaput, dunia koyok dadi peteng.. Pas sadar Mat
Pithi wis turu nang kasure rumah sakit, onok selang infus mancep nang
tangan tengene, nang sebelahe onok alat monitoring detak jantung. Mat
Pithi bingung puoll … Dhe'e takon nang perawat sing jogo "Sus, yok opo
critane kok aku iso sampek diopname nang rumah sakit, padahal maune kan
nang njero toilet pesawat".

Perawat iku mau terus nerangno … "Ngene Cak…. nurut hasil investigasine
kru pesawat, waktu iku sampeyan mlebu toilet cewek, trus mijet tombol
ATR. Padahal tombol iku artine kan Automatic Tampon Removal, fungsine
digawe nyopot tampon secara otomatis. Sampeyan ngerti gak .. tampon iku
lak pembalut wanita sing bentuk'e batangan, trus dilebokno nang "anune"
cewek. Akibate lek sing nggawe wong lanang yo ngene iki, manuk sampeyan
ketarik alat iku sampek brodol sak jembut-jembute !!!".

"@#%#%*9$*@# , duobol, kirik, juamput, taek, asu" Mat Pithi misuh misuh
gak karuan nang njero ati.
"Trus yok opo iki Sus" saking bingunge Mat Pithi sampek gak eruh opo sing
arep ditakokno.
"Sampeyan gak usah kuatir Cak, kabeh biaya pengobatan ditanggung SQ
ditambah sampeyan oleh tiket gratis gae balik nang Suroboyo"
"Lha trus manukku ?"
"Tenang ae …. RS nang Jerman iki canggih2. Manuk sampeyan wis disambung
maneh dan jare tim dokter iso berfungsi normal koyok biyen"
"Hah, koyok biyen maneh??? lak cilik rek !!!!. Jancuuuuuuuuuukkk… .
ngerti ngono aku njaluk disambung ambek manuk'e jaran mumpung gratis"
khusus sing iki Mat Pithi ngomonge nggae boso suroboyoan.
"What did you say ???" jare sustere.

Oooalahh Mat .. Mat, nasibmu pancen apes. Tiwas adoh2 budhal nang Jerman,
entek duwit akeh, tiba'e tekan kono mlebu rumah sakit. Akhire Mat Pithi
mek iso ndelok bal-balan nang TVne rumah sakit. Lha nek cumak ngono ae
lak podho karo sing ndik Indonesia rek.


======================================================

adoooh... mendahne lorone reeek... ayas gak osi mbayangne...
:mabok1: :mabok1: :mabok1:

molai kene crita'ne ngathel'i,,,
ngakak1 ngakak1 ngakak1 ngakak1
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 3:42 pm

catybaby wrote:
chiw wrote:
catybaby wrote:
SADIS koen wi lek nggawe crito..

huek huek huek huek

sadis yok opo seee...
bunuh bunuh bunuh

yo sadis.. trus te lapo koen..

ruyung bunuh ruyung bunuh

lapo nggudo ojobku ... sek
Kembali Ke Atas Go down
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 3:48 pm

isin1 isin1 isin1

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
de erix
PELATIH
PELATIH


Jumlah posting : 853
Join date : 03.07.08
Age : 31

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 5:31 pm

nyebut mbut....!!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
suga_ngawalulub
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1440
Join date : 24.06.08

PostSubyek: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Fri Aug 08, 2008 8:57 pm

rokok rokok rokok rokok rokok rokok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Sat Aug 09, 2008 9:12 am

opo pang,gak trimo ta?? bunuh bunuh bunuh bunuh

chiwi dewe iku sing senengane gudho2 arek2....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Sat Aug 09, 2008 9:14 am

tom_mad wrote:
opo pang,gak trimo ta?? bunuh bunuh bunuh bunuh

chiwi dewe iku sing senengane gudho2 arek2....

berarti chiw senengane ngelaba yo ... jangan
Kembali Ke Atas Go down
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Sat Aug 09, 2008 9:40 am

loh tas eroh ta??

yo ngunu iku chiwi,eroh awakmu gak tau ol...male nglaba trs...

korbane wes akeh....

suga,erix,nolab...wes pokoke akeh....adhib pisan...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
suga_ngawalulub
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1440
Join date : 24.06.08

PostSubyek: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   Sat Aug 09, 2008 10:56 am

lho..belom tau koen phang..wah..wah....
takono korban lian2nya...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: [GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat   

Kembali Ke Atas Go down
 
[GAK LUCU BLAS]Mat Pithi Numpak Pesawat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 4Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» 1974: Vespa 200 Rally
» Gigi Borobudur Bajaj super

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: LOUNGE ROOMS :: GUYON AND ITIK 2 AN-
Navigasi: