IndeksIndeks  portalportal  FAQFAQ  PencarianPencarian  AnggotaAnggota  GroupGroup  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin    

Share | 
 

 Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
dani_balsem
AKADEMI AREMA SENIOR
AKADEMI AREMA SENIOR
avatar

Jumlah posting : 342
Join date : 22.07.08
Lokasi : Bangka Island

PostSubyek: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 2:40 pm

Wonokairun tuku rinso ndhik tokone Bunali.
”Mbah, kok dengaren sampeyan umbah-umbah dhewe ?” takok Bunali.
”Aku katene ngumbah kucing” jare Wonokairun.
”Gak salah tah Mbah.” Bunali bingung.
”Iyo soale kucingku akeh tumane.” Jare Wonokairun.
”Wah yo isok mati kucing sampeyan Mbah” Bunali ngilingno.
”Lho koncoku wingi ngono, yo gak opo-opo” jare Wonokairun.Mari mbayar,
Wonokairun mulih katene ngumbah kucinge.
Sisuke, Wonokairun teko maneh ndhik tokone Bunali kate tuku rokok.
”Yok opo kucing sampeyan Mbah ?” takok Bunali.
”Kucingku mati ” jare Wonokairun.
”Lho lak temen tah. Sampeyan iku tak kandhani gak percoyo. Laopo
kucing atik diumbah ambek rinso, wong onok obat tumo” jare Bunali nyeneni.
”Kucingku mati gak mergo rinso” jare Wonokairun njelasno.
”Opoko lho ??” Bunali gak sabar.
”Tak peres . . . .”
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://dani.mobilecommlab.or.id
suga_ngawalulub
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 1440
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 2:41 pm

rokok rokok rokok rokok rokok rokok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 3:48 pm

lumayan, mek mesem tok aku ... gak ngguyu goyang
Kembali Ke Atas Go down
dani_balsem
AKADEMI AREMA SENIOR
AKADEMI AREMA SENIOR
avatar

Jumlah posting : 342
Join date : 22.07.08
Lokasi : Bangka Island

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 3:58 pm

Sore-sore Wonokairun dijak ngobrol ambek Bunali.
”Mbah. Jare arek-arek sampeyan wis rabi ping telu. Yo tah ? ” takok
Bunali.
”Yo bener. Tapi bojoku wis tebhal kabeh. ” jare Wonokairun.
”Lho kok isok ?” jare Bunali.
”Sing pertama mati nguntal yuyu. ” jare Wonokairun
”Lha sing kedua ?” takok Bunali
”Sing kedua mati nguntal yuyu. ” jare Wonokairun.
”Lha sing ketiga yo nguntal yuyu pisan ” jare Bunalu kemeruh.
”Gak. Matine mergo tak gibheng.” jare Wonokairun.
”Lho opoko ?” takok Bunali.
”Soale gak gelem nguntal yuyu . . .”
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://dani.mobilecommlab.or.id
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 5:16 pm

ngupil ngupil ngupil ngupil
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
Aruna Arema
PEMAIN U21
PEMAIN U21
avatar

Jumlah posting : 549
Join date : 27.07.08
Lokasi : Bintaro tapi te pindah nang Blok M

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 5:21 pm

Ayo rek ngguyuo... Saaken lhow...

Satu,dua ,tiga..!!! Ayo ngguyu... ngakak1 ngakak1 ngakak1 ngakak1 ngakak1
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 5:22 pm

lha gak lucu koq diguyu siul
Kembali Ke Atas Go down
Aruna Arema
PEMAIN U21
PEMAIN U21
avatar

Jumlah posting : 549
Join date : 27.07.08
Lokasi : Bintaro tapi te pindah nang Blok M

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 5:23 pm

Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 5:25 pm

Aruna Arema wrote:
Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur

aku bolo SANDRA DEWI ae ... malu
Kembali Ke Atas Go down
marckabanth
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 929
Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 6:08 pm

Nurdin Silid wrote:
Aruna Arema wrote:
Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur

aku pembokate SANDRA DEWI ae ... malu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nadeilakes
PEMAIN U 19
PEMAIN U 19
avatar

Jumlah posting : 463
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 6:09 pm

marckabanth wrote:
Nurdin Silid wrote:
Aruna Arema wrote:
Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur

aku pembokate SANDRA DEWI ae ... malu

aku ojob e ae... malu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aruna Arema
PEMAIN U21
PEMAIN U21
avatar

Jumlah posting : 549
Join date : 27.07.08
Lokasi : Bintaro tapi te pindah nang Blok M

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 6:45 pm

Dam NoiL wrote:
marckabanth wrote:
Nurdin Silid wrote:
Aruna Arema wrote:
Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur

aku pembokate SANDRA DEWI ae ... malu

aku ojob e ae... malu

Aku majikane ae...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 8:08 pm

Dam NoiL wrote:
marckabanth wrote:
Nurdin Silid wrote:
Aruna Arema wrote:
Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur

aku pembokate SANDRA DEWI ae ... malu

aku ojob e ae... malu

ngoco disik mbut siul
Kembali Ke Atas Go down
nadeilakes
PEMAIN U 19
PEMAIN U 19
avatar

Jumlah posting : 463
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 8:12 pm

Nurdin Silid wrote:
Dam NoiL wrote:
marckabanth wrote:
Nurdin Silid wrote:
Aruna Arema wrote:
Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur

aku pembokate SANDRA DEWI ae ... malu

aku ojob e ae... malu

ngoco disik mbut siul

wes ngloco,,,
ketam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 8:13 pm

Dam NoiL wrote:
Nurdin Silid wrote:
Dam NoiL wrote:
marckabanth wrote:
Nurdin Silid wrote:
Aruna Arema wrote:
Ancene smpeyan ga duwe prasaan saaken sam Jepang..!!! Pantes gak tau dibolo arek2...

kabur kabur kabur kabur

aku pembokate SANDRA DEWI ae ... malu

aku ojob e ae... malu

ngoco disik mbut siul

wes ngloco,,,
ketam

kocone burem, pecah, kuwalik maneh ....
Kembali Ke Atas Go down
nadeilakes
PEMAIN U 19
PEMAIN U 19
avatar

Jumlah posting : 463
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 8:14 pm

golong
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rey AremaniA Pandaan
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 3639
Join date : 24.06.08
Lokasi : Pandaan tpi idreg ndek Ngalam

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Thu Jul 31, 2008 10:51 pm

im with stupid im with stupid im with stupid

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dani_balsem
AKADEMI AREMA SENIOR
AKADEMI AREMA SENIOR
avatar

Jumlah posting : 342
Join date : 22.07.08
Lokasi : Bangka Island

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 8:17 am

arek2 kok nggak ngguyu seeehhhh...
saknone saknone saknone
wes tak tambai maneh..

Onok napi ucul seko LP Medaeng, Napine iku wis dipenjara 10 taun
perkoro narkoba.
Mergo bingung katene mlayu nang endhi, akhire napi iku mlebu nang
omahe Muntiyadi.
Pas iku Muntiyadi lagi kelonan nang kamar ambek bojone, arek loro iku
kuaget onok wong sangar mlebu nang omahe.
Durung sempet mbengok, napi iku mau wis nyancang Muntiyadi ambek
bojone.
Muntiyadi dicancang nang kursi, lha bojone dicancang nang kasur.
Mari nyancang, Muntiyadi ndhelok napi iku ngelamuti gulune bojone.
Mari ngelamute, moro-moro napi iku ngalih lungo nang jedhing.
Pas napine nang jedhing, Muntiyadi nggeser kursine nyedaki bojone.
”Dhik, wong iku koyoke gak tau ndhelok wong wedhok pirang puluh
taun. Aku ndhelok gulumu mau dikelamuti.
Saiki ngene ae dhik, awakmu nuruto ae opo karepe wong iku. Umpomo
wong iku njaluk main yo wis tak relakno.
Sing penting wong iku ndhang ngalih terus nyowone awake dhewe isok
selamet. Sing tabah yo dhik,” jare Muntiyadi wanti-wanti nang bojone.
Mari mbrebes mili, genti bojone Muntiyadi sing cerito.
”Cak, aku melok seneng lek sampeyan ndhuwe pemikiran koyok ngono.
Sampeyan bener Cak, wong iku wis sui gak tau ndhelok wong wedhok.
Tapi Cak, wong iku sakjane mau gak ngelamuti guluku. Wong iku mau
asline bisik-bisik nang aku”
”Iyo tah dhik, ngomong opo wong iku nang awakmu? takok Muntiyadi
penasaran.
”Jarene, sampeyan iku imut-imut ambek seksi Cak, terus wong iku takok
aku nang endhi nyimpen Handbody. Sing tabah yo Cak. . .”

ngguyuo yo rek...
saknone saknone saknone saknone
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://dani.mobilecommlab.or.id
tom_mad
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 2442
Join date : 24.06.08
Lokasi : nahelop nang samarinda...

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 8:24 am

ngupil ngupil ngupil ngupil ngupil
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.webzuhri.blogspot.com
aremania samuraix
PEMAIN AREMA STARTER
PEMAIN AREMA STARTER
avatar

Jumlah posting : 686
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 8:17 pm

marah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aruna Arema
PEMAIN U21
PEMAIN U21
avatar

Jumlah posting : 549
Join date : 27.07.08
Lokasi : Bintaro tapi te pindah nang Blok M

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 8:44 pm

benar2 mengharukan... jangan jangan jangan jangan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
komes rek
AKADEMI AREMA JUNIOR
AKADEMI AREMA JUNIOR
avatar

Jumlah posting : 170
Join date : 16.07.08
Lokasi : singosari arema no makasar

PostSubyek: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 9:58 pm

kate nggae iklan tha iku dan....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miss ngatimin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 11:12 pm

ngakakk ngakakk ngakakk


aku wes nggegek lho...
endi imbalane?
majuo

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
Aruna Arema
PEMAIN U21
PEMAIN U21
avatar

Jumlah posting : 549
Join date : 27.07.08
Lokasi : Bintaro tapi te pindah nang Blok M

PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 11:14 pm

chiw wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk


aku wes nggegek lho...
endi imbalane?
majuo

iki lhow... keat keat keat keat

kabur.. nggandol
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
suga_ngawalulub
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA
avatar

Jumlah posting : 1440
Join date : 24.06.08

PostSubyek: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   Fri Aug 01, 2008 11:32 pm

bobo bobo bobo bobo bobo bobo bobo
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing   

Kembali Ke Atas Go down
 
Wonokairun ambek Bunali: Ngumbah Kucing
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: LOUNGE ROOMS :: GUYON AND ITIK 2 AN-
Navigasi: