IndeksIndeks  portalportal  FAQFAQ  PencarianPencarian  AnggotaAnggota  GroupGroup  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin    

Share | 
 

 Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Thu Feb 26, 2009 7:33 pm

KAMPES wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk podo nyoyore ambek aku.... golong golong

aku male eleng cerito tekok gendut iki Pes
licik

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
lilalilo
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2079
Join date : 11.11.08
Lokasi : SKI street

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Fri Feb 27, 2009 1:56 pm

yiaahhh
kolem nyakakakak ae wes ngakak1 ngakak1 ngakak1 ngakak1
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
circle_A
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1034
Join date : 03.12.08
Age : 27
Lokasi : sengkaling,arjosari, PP

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Fri Feb 27, 2009 3:35 pm

ngakakk ngakakk ngakakk
dadi iling biyen pas di tolak..
lha aku nembak kode, tak jak numpak scooter thn 74..dadak di tolak hare..scooterku dewe rek masano elek2 ngono iku
tuku gawe duik dewe he he he..
dadak di tolak..dasar cewek sialan..kurang ajar..
saknone saknone

tapi saiki wes oleh penggantine sing lebih manteb.
seneng seneng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lilalilo
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2079
Join date : 11.11.08
Lokasi : SKI street

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Feb 28, 2009 10:51 am

circle_A wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk
dadi iling biyen pas di tolak..
lha aku nembak kode, tak jak numpak scooter thn 74..dadak di tolak hare..scooterku dewe rek masano elek2 ngono iku
tuku gawe duik dewe he he he..
dadak di tolak..dasar cewek sialan..kurang ajar..
saknone saknone

tapi saiki wes oleh penggantine sing lebih manteb.
seneng seneng

wajib di syukuri iku...
ayok nakam nakam

ngakak1
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
circle_A
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1034
Join date : 03.12.08
Age : 27
Lokasi : sengkaling,arjosari, PP

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Tue Mar 03, 2009 1:56 pm

lilalilo wrote:
circle_A wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk
dadi iling biyen pas di tolak..
lha aku nembak kode, tak jak numpak scooter thn 74..dadak di tolak hare..scooterku dewe rek masano elek2 ngono iku
tuku gawe duik dewe he he he..
dadak di tolak..dasar cewek sialan..kurang ajar..
saknone saknone

tapi saiki wes oleh penggantine sing lebih manteb.
seneng seneng

wajib di syukuri iku...
ayok nakam nakam

ngakak1

bingung bingung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
glemboh
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1459
Join date : 15.07.08
Lokasi : .:PANJEN:.

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Tue Mar 03, 2009 2:02 pm

circle_A wrote:
lilalilo wrote:
circle_A wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk
dadi iling biyen pas di tolak..
lha aku nembak kode, tak jak numpak scooter thn 74..dadak di tolak hare..scooterku dewe rek masano elek2 ngono iku
tuku gawe duik dewe he he he..
dadak di tolak..dasar cewek sialan..kurang ajar..
saknone saknone

tapi saiki wes oleh penggantine sing lebih manteb.
seneng seneng

wajib di syukuri iku...
ayok nakam nakam

ngakak1

bingung bingung


ayo lah nakam nakam nakam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lilalilo
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2079
Join date : 11.11.08
Lokasi : SKI street

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Thu Mar 05, 2009 7:43 pm

gebetanku yang tak gebet wes dadi rujak gobet yokpo iki.... demam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
glemboh
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1459
Join date : 15.07.08
Lokasi : .:PANJEN:.

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Thu Mar 05, 2009 9:15 pm

lilalilo wrote:
gebetanku yang tak gebet wes dadi rujak gobet yokpo iki.... demam


la pencen gak metri karo nakam nakam se.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bonek_suroboyo
ANAK SSB SENIOR
ANAK SSB SENIOR


Jumlah posting : 81
Join date : 21.08.08
Lokasi : Suroboyo - jogja - kuala lumpur - balikpapan - jakarta

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Fri Mar 06, 2009 7:41 pm

KAMPES wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk podo nyoyore ambek aku.... golong golong

eleng sek kuliah, rambut gondrong..
Ngapelin cewek arek kedokteran nggawe sepeda kebo
ngenteni nang ngarep pager sak jam, arek'e nggak gelem metu
malah cekikik'an karo koncone, sing metu ibu kos sing awak'e gueedee..
ambek motone mendelik ngomong, mas.. kita tidak terima tamu laki-laki
moleh-moleh di uber asu............ sing wes asune gede ireng pisan
tekan pesantren awak nyonyor kabeh jangan mumet
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
circle_A
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1034
Join date : 03.12.08
Age : 27
Lokasi : sengkaling,arjosari, PP

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Fri Mar 06, 2009 10:13 pm

glemboh wrote:
lilalilo wrote:
gebetanku yang tak gebet wes dadi rujak gobet yokpo iki.... demam


la pencen gak metri karo nakam nakam se.....

waduuuu...lek aku di dadino rujak gebet pisan yopo harah..
emoooh emoooh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lilalilo
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2079
Join date : 11.11.08
Lokasi : SKI street

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 12:45 pm

circle_A wrote:
glemboh wrote:
lilalilo wrote:
gebetanku yang tak gebet wes dadi rujak gobet yokpo iki.... demam


la pencen gak metri karo nakam nakam se.....

waduuuu...lek aku di dadino rujak gebet pisan yopo harah..
emoooh emoooh

pean dadi babi ngepet ku ae ....
ngkuk bengi2 tak enteni liline bn gg matii lop
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
glemboh
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1459
Join date : 15.07.08
Lokasi : .:PANJEN:.

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 3:06 pm

lilalilo wrote:
circle_A wrote:
glemboh wrote:
lilalilo wrote:
gebetanku yang tak gebet wes dadi rujak gobet yokpo iki.... demam


la pencen gak metri karo nakam nakam se.....

waduuuu...lek aku di dadino rujak gebet pisan yopo harah..
emoooh emoooh

pean dadi babi ngepet ku ae ....
ngkuk bengi2 tak enteni liline bn gg matii lop


pengakuan sedang terjadi...... akudatang akudatang akudatang
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
NoeKoeS.86
PEMAIN U21
PEMAIN U21


Jumlah posting : 582
Join date : 06.03.09
Age : 30
Lokasi : keRa NoeKoeS nang kutho BatiK

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 3:46 pm

lek ayas yo biasa ae.....sok2 perhatian.....sok2 dewasa...yo ngono lah...ngetokke sing apik2e ae isin1 isin1 isin1
tapi kok gebetanku koyoke gak nyadar2 yoooo.....wes nyoba takpancing2 tapi koyoke kok datar ae....wuihhh jan sumpeghh aku....akhire ganti nggebet kodew liyo....trus tak tembak n diterimo ngakak1 ngakak1 ngakak1
cuman asline aku sik seneng karo gebetan sing pertama mau iku saknone jangan saknone
enake yokopo yooo...????tetep usaha nang gebetan pertama opo lanjut ngojob karo cwe sing saiki....haduuhhh jan mumeeeetttt mumet1 krutuk mumet1
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 5:19 pm

NoeKoeS.86 wrote:
lek ayas yo biasa ae.....sok2 perhatian.....sok2 dewasa...yo ngono lah...ngetokke sing apik2e ae isin1 isin1 isin1
tapi kok gebetanku koyoke gak nyadar2 yoooo.....wes nyoba takpancing2 tapi koyoke kok datar ae....wuihhh jan sumpeghh aku....akhire ganti nggebet kodew liyo....trus tak tembak n diterimo ngakak1 ngakak1 ngakak1
cuman asline aku sik seneng karo gebetan sing pertama mau iku saknone jangan saknone
enake yokopo yooo...????tetep usaha nang gebetan pertama opo lanjut ngojob karo cwe sing saiki....haduuhhh jan mumeeeetttt mumet1 krutuk mumet1

mbokyo bersyukuuur... sik onok sing gelem ambek umak...

siul
siul
siul



ngguyu kekel ngguyu kekel ngguyu kekel

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
NoeKoeS.86
PEMAIN U21
PEMAIN U21


Jumlah posting : 582
Join date : 06.03.09
Age : 30
Lokasi : keRa NoeKoeS nang kutho BatiK

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 5:43 pm

Chiw wrote:
NoeKoeS.86 wrote:
lek ayas yo biasa ae.....sok2 perhatian.....sok2 dewasa...yo ngono lah...ngetokke sing apik2e ae isin1 isin1 isin1
tapi kok gebetanku koyoke gak nyadar2 yoooo.....wes nyoba takpancing2 tapi koyoke kok datar ae....wuihhh jan sumpeghh aku....akhire ganti nggebet kodew liyo....trus tak tembak n diterimo ngakak1 ngakak1 ngakak1
cuman asline aku sik seneng karo gebetan sing pertama mau iku saknone jangan saknone
enake yokopo yooo...????tetep usaha nang gebetan pertama opo lanjut ngojob karo cwe sing saiki....haduuhhh jan mumeeeetttt mumet1 krutuk mumet1

mbokyo bersyukuuur... sik onok sing gelem ambek umak...

siul
siul
siul



ngguyu kekel ngguyu kekel ngguyu kekel

lha mbok kiro aku gak payu ngono tah wi.... marah marah marah
wah gak tau mangan sandal arek iki ruyung ruyung ruyung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 5:55 pm

NoeKoeS.86 wrote:
Chiw wrote:

mbokyo bersyukuuur... sik onok sing gelem ambek umak...

siul
siul
siul



ngguyu kekel ngguyu kekel ngguyu kekel

lha mbok kiro aku gak payu ngono tah wi.... marah marah marah
wah gak tau mangan sandal arek iki ruyung ruyung ruyung

lho? tibakne uyap tha?
licik

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
bonek_suroboyo
ANAK SSB SENIOR
ANAK SSB SENIOR


Jumlah posting : 81
Join date : 21.08.08
Lokasi : Suroboyo - jogja - kuala lumpur - balikpapan - jakarta

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 6:59 pm

Pohon berakar iku wajar,
tapi cinta berakar namanya kurang ajar


nguber cewek nek nggak pernah di tolak iku nggak seru,
tapi nek wes oleh yo disyukuri... di jogo lan sing setia
lupakan saja yg sudah pernah menolakmu
wani nembak yo kudu wani komitmen, syukur2 dadi lan jodoh'ne
iso urip bareng sampek mati
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
agni86
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 1680
Join date : 04.09.08
Age : 29
Lokasi : malang--rampal

PostSubyek: tolak   Sat Mar 07, 2009 7:48 pm

ih...dulu juga aku pernah ditolak

sebel...sampe mangkel gak isok turu

jangan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://avizenazen.multiply.com
NoeKoeS.86
PEMAIN U21
PEMAIN U21


Jumlah posting : 582
Join date : 06.03.09
Age : 30
Lokasi : keRa NoeKoeS nang kutho BatiK

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sat Mar 07, 2009 10:37 pm

bonek_suroboyo wrote:
Pohon berakar iku wajar,
tapi cinta berakar namanya kurang ajar


nguber cewek nek nggak pernah di tolak iku nggak seru,
tapi nek wes oleh yo disyukuri... di jogo lan sing setia
lupakan saja yg sudah pernah menolakmu
wani nembak yo kudu wani komitmen, syukur2 dadi lan jodoh'ne
iso urip bareng sampek mati

waduuhhhh jan kata2ne rekkkk bijak nemen..... bingung
nyonto ndek buku opo mass??? ngakak1 ngakak1 ngakak1
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bonek_suroboyo
ANAK SSB SENIOR
ANAK SSB SENIOR


Jumlah posting : 81
Join date : 21.08.08
Lokasi : Suroboyo - jogja - kuala lumpur - balikpapan - jakarta

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sun Mar 08, 2009 2:34 am

NoeKoeS.86 wrote:
bonek_suroboyo wrote:
Pohon berakar iku wajar,
tapi cinta berakar namanya kurang ajar


nguber cewek nek nggak pernah di tolak iku nggak seru,
tapi nek wes oleh yo disyukuri... di jogo lan sing setia
lupakan saja yg sudah pernah menolakmu
wani nembak yo kudu wani komitmen, syukur2 dadi lan jodoh'ne
iso urip bareng sampek mati

waduuhhhh jan kata2ne rekkkk bijak nemen..... bingung
nyonto ndek buku opo mass??? ngakak1 ngakak1 ngakak1


hahahaha....
iku lho cak, biyen pernah tuku buku bekas nang malioboro,
bareng tekan omah tak woco.. tak wolak-walik, lha kok njero'ne uakeh tulisan
corat-coret : Pohon berakar iku wajar, tapi cinta berakar namanya kurang ajar
mungkin wae pemilik'e biyen sering dadi korban cinta berakar ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lilalilo
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2079
Join date : 11.11.08
Lokasi : SKI street

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sun Mar 08, 2009 8:24 am

glemboh wrote:
lilalilo wrote:
circle_A wrote:
glemboh wrote:
lilalilo wrote:
gebetanku yang tak gebet wes dadi rujak gobet yokpo iki.... demam


la pencen gak metri karo nakam nakam se.....

waduuuu...lek aku di dadino rujak gebet pisan yopo harah..
emoooh emoooh

pean dadi babi ngepet ku ae ....
ngkuk bengi2 tak enteni liline bn gg matii lop


pengakuan sedang terjadi...... akudatang akudatang akudatang

gosssipp di gossookkz makin sippzz.... lop
mas glem awas yo tak remet peyudmu lek ketemu
lan tak tambahi special kaploksandal
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
KAMPES
PEMAIN AREMA LEGENDARIS
PEMAIN AREMA LEGENDARIS


Jumlah posting : 757
Join date : 08.08.08
Age : 31
Lokasi : Nenjap

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sun Mar 08, 2009 9:55 am

bengep bengep bengep
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lilalilo
PELATIH KEPALA
PELATIH KEPALA


Jumlah posting : 2079
Join date : 11.11.08
Lokasi : SKI street

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sun Mar 08, 2009 11:53 am

KAMPES wrote:
bengep bengep bengep

kok mas iki xing bengebbb demam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
miss ngatimin
Admin
Admin


Jumlah posting : 5153
Join date : 15.07.08
Age : 29
Lokasi : Nenjap, Utab, oyoborus

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Sun Mar 08, 2009 2:28 pm

lilalilo wrote:
KAMPES wrote:
bengep bengep bengep

kok mas iki xing bengebbb demam

mari tak kapak kapakne soale Lil...

licik

_________________
Jangan cari wujud, jangan copy dongeng dongeng Kitab kering dan basah, just follow your mind.
[i]Jangan meng-komat kamit ayat ayat, yang katanya Tuhan bersabda ini itu zaman doeloe. Ilahi akan berbicara dengan kita dalam keheningan kita. Dalam keseharian: do good, think good, speak good"

http://chiw.wordpress.com
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://chiw.wordpress.com
NoeKoeS.86
PEMAIN U21
PEMAIN U21


Jumlah posting : 582
Join date : 06.03.09
Age : 30
Lokasi : keRa NoeKoeS nang kutho BatiK

PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Mon Mar 09, 2009 3:53 pm

Chiw wrote:
lilalilo wrote:
KAMPES wrote:
bengep bengep bengep

kok mas iki xing bengebbb demam

mari tak kapak kapakne soale Lil...

licik

ckckckckckck tawuurr2 tawuurr2 tawuurr2 tawuurr2 tawuurr2
ojok ojok ojok ojok ojok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia   Today at 7:17 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Tips agar gebetan ngerti kalau kita suka sama dia
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» tanya ubah body tengah super bajaj jadi vbb
» batok & spakbor tahun tua lokal (SOLD)
» WTA: Kenapa Mesin Excel Saya Panas Banget?
» jual pelek dan tromol ring 10 depan belakang
» Kopling PS " NGESROOK "

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: LOUNGE ROOMS :: GUYON AND ITIK 2 AN-
Navigasi: